Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4243

Назва: Форма для виготовлення рукава насіннєпроводу
Інші назви: Mold for manufacturing the sleeve of seed drill tube
Форма для изготовления рукава семяпровода
Автори: Гнатьо, Петро Михайлович
Драган, Андрій Петрович
Крук, Володимир Васильович
Drahan, Andrii Petrovych
Hnatio, Petro Mykhailovych
Kruk, Volodymyr Vasyliovych
Гнатьо, Петр Михайлович
Драган, Андрей Петрович
Крук, Владимир Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 37448 UA, МПК B21C 37/00. Форма для виготовлення рукава насіннєпроводу [Текст] / Драган Андрій Петрович, Гнатьо Петро Михайлович, Крук Володимир Васильович (Україна) - опубл. 25.11.2008.
Patent 37448 UA, MPK B21C 37/00. Mold for manufacturing the sleeve of seed drill tube [Text] / Hnatio Petro Mykhailovych, Drahan Andrii Petrovych, Kruk Volodymyr Vasyliovych (Ukraine) - publ. 25.11.2008.
Патент 37448 UA, МПК B21C 37/00. Форма для изготовления рукава семяпровода [Текст] / Гнатьо Петр Михайлович, Драган Андрей Петрович, Крук Владимир Васильевич (Украина) - опубл. 25.11.2008.
Дата публікації: 25-лис-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21C 37/00
способи та пристрої для виготовлення металевих листів, прутків, дроту, труб, прфіля і т.п. напівфабрикатів, не віднесених до інших рубриках
Короткий огляд (реферат): Форма для виготовлення рукава насіннєпроводу, що виконана у вигляді рознімної основи, стержня, бокових фланців і накидних гайок, яка відрізняється тим, що внутрішня частина рознімної основи виконана у вигляді гвинтової поверхні, аналогічної зовнішній гвинтовій поверхні рукава насіннєпроводу, а на кінцях рознімної основи виконані циліндричні різьбові поверхні, які знаходяться на одній осі з гвинтовою поверхнею, крім цього, торцеві поверхні строго перпендикулярні до осі, а рознімна основа накладена на стержень, на якому виконана під певним кутом гвинтова поверхня, аналогічна внутрішній гвинтовій поверхні рукава насіннєпроводу, крім того, на кінцях стержня виконані циліндричні поверхні, які знаходяться на одній осі з гвинтовою поверхнею, а на правому кінці стержня на частину циліндричної поверхні напресована втулка, діаметр якої дорівнює найбільшому діаметру конусної гвинтової поверхні, крім того, з правої сторони на циліндричну поверхню рознімної основи і циліндричну поверхню стержня встановлено центрувальний фланець,  з’єднаний з стержнем пальцем, крім того, він зафіксований від провертання відносно рознімної основи штифтом, а з лівої сторони на циліндричну поверхню рознімної основи встановлено лівий фланець, на якому встановлена муфта, з’єднана з механізмом подачі сирої гуми, крім того, між стержнем і лівим фланцем встановлена центрувальна втулка з отворами для проходження сирої гуми, а правий і лівий фланці з’єднані з рознімною основою накидними гайками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4243
Інші ідентифікатори: 37448
Власник авторського права: ® Драган Андрій Петрович, Гнатьо Петро Михайлович, Крук Володимир Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.