Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4141

Назва: Пристрій для виготовлення і калібрування спіралей шнеків
Інші назви: Device for manufacture and calibration of spirals of worm conveyors
Устройство для изготовления и калибрования спиралей шнеков
Автори: Васильків, Василь Васильович
Левенець, Володимир Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Levenets, Volodymyr Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Левенец, Владимир Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 22581 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для виготовлення і калібрування спіралей шнеків [Текст] / Васильків Василь Васильович, Левенець Володимир Богданович, Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович (Україна) - опубл. 25.04.2007.
Patent 22581 UA, MPK B21D 11/06. Device for manufacture and calibration of spirals of worm conveyors [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Levenets Volodymyr Bohdanovych (Ukraine) - publ. 25.04.2007.
Патент 22581 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для изготовления и калибрования спиралей шнеков [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Василькив Василий Васильевич, Радик Дмитрий Леонидович, Левенец Владимир Богданович (Украина) - опубл. 25.04.2007.
Дата публікації: 25-кві-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для виготовлення і калібрування спіралей шнеків, який виконаний у вигляді ступінчастої конічної оправки з приводом обертання, більший ступінь якої закріплений в патроні пристрою, на меншому діаметрі оправки встановлена нерухома втулка на підшипнику, яка контактує з торцем більшого діаметра ступінчастої конічної оправки через упорний підшипник, робоча частина оправки має форму конуса, зі сторони більшого кінця, на нерухомій втулці виконана гвинтова поверхня з кроком, рівним товщині спіралі, на вільному кінці ступінчастої конічної оправки в пазу встановлена рухома ступінчаста шпонкова втулка з можливістю осьового переміщення, а також містить притискний ролик, коромисло з пневмоциліндром і датчики керування технологічним процесом, який відрізняється тим, що пристрій оснащений ротаційною головкою, яка виконана у вигляді корпуса, всередині якого розташовані конічні деформуючі і калібрувальні ролики, останні встановлені в обоймі корпуса, конічні ролики розміщені в сепараторах і спираються своїми сферичними торцями на упорні підшипники, причому внутрішня поверхня обойми виконана у вигляді двох співвісних конусів, вершини яких направлені у бік подачі, а кут конусності бігової доріжки наступного ряду роликів менший за кут конусності бігової доріжки попереднього ряду роликів і має дві циліндричні розточки, виступи яких служать опорою упорним підшипникам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4141
Інші ідентифікатори: 22581
Власник авторського права: ® Васильків Василь Васильович, Левенець Володимир Богданович, Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.