Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4131

Назва: Самокерована муфта
Інші назви: Self-actuated clutch
Самоуправляемая муфта
Автори: Івасечко, Роман Романович
Брощак, Іван Іванович
Broschak, Ivan Ivanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Брощак, Иван Иванович
Ивасечко, Роман Романович
Бібліографічний опис: Патент 28532 UA, МПК F16D 7/06. Самокерована муфта [Текст] / Івасечко Роман Романович, Брощак Івана Іванович (Україна) - опубл. 10.12.2007.
Patent 28532 UA, MPK F16D 7/06. Self-actuated clutch [Text] / Broschak Ivan Ivanovych, Ivasechko Roman Romanovych (Ukraine) - publ. 10.12.2007.
Патент 28532 UA, МПК F16D 7/06. Самоуправляемая муфта [Текст] / Брощак Иван Иванович, Ивасечко Роман Романович (Украина) - опубл. 10.12.2007.
Дата публікації: 10-гру-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16D 7/06
з проміжними кульками і роликами
Короткий огляд (реферат): Самокерована муфта, яка виконана у вигляді ведучої і веденої півмуфт, які з’єднані між собою кульками, відцентрових елементів і механізмів регулювання і підтискання, яка відрізняється тим, що ведена півмуфта виконана у вигляді пустотілого циліндричного корпуса, всередині якого рівномірно по колу встановлені на важелях з лівого кінця відцентрові вантажі у вигляді циліндрів, наприклад 4, а права сторона важелів виконана у вигляді важелів з прямокутним поперечним перерізом і є у взаємодії з торцевою частиною пустотілого циліндра через шарніри з можливістю коливного руху, до важелів під кутом α до їх осі приєднані шарнірні тяги у вигляді стрижнів прямокутного поперечного перерізу, які з’єднані з елементами передачі обертового руху від веденої півмуфти до ведучої, які виконані у вигляді циліндрів, осі яких є паралельні до осі муфти, причому елементи передачі обертового руху лівими кінцями жорстко з’єднані по зовнішньому діаметру циліндричного корпуса веденої півмуфти через шарніри з можливістю коливного руху, а з правого торця виконані сферичні лунки, які є у взаємодії з кульками, які в них завальцьовані з можливістю вільного провертання, а вільні торці кульок є у взаємодії з відповідними сферичними виїмками опорних пальців, які жорстко закріплені до торця ведучої півмуфти, крім цього в циліндричному пустотілому корпусі веденої півмуфти напроти відцентрових вантажів встановлені в радіальних отворах регулювальні болти з пружинами, вільні кінці яких є у взаємодії з відцентровими вантажами через глухі отвори, які виконані в них.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4131
Інші ідентифікатори: 28532
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович, Брощак Івана Іванович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.