Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4108

Назва: Стенд для дослідження характеристик гвинтових опор піднімально-транспортних лебідок
Інші назви: Stand for study of characteristics of screw supports of pick-and-place winches
Стенд для исследования характеристик винтовых опор подъемно-транспортных лебедок
Автори: Гевко, Іван Богданович
Колесник, Олег Антонович
Ляшук, Олег Леонтійович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kolesnyk, Oleh Antonovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Иван Богданович
Колесник, Олег Антонович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 35276 UA, МПК B65G 33/16. Стенд для дослідження характеристик гвинтових опор піднімально-транспортних лебідок [Текст] / Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Колесник Олег Антонович (Україна) - опубл. 10.09.2008.
Patent 35276 UA, MPK B65G 33/16. Stand for study of characteristics of screw supports of pick-and-place winches [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Kolesnyk Oleh Antonovych (Ukraine) - publ. 10.09.2008.
Патент 35276 UA, МПК B65G 33/16. Стенд для исследования характеристик винтовых опор подъемно-транспортных лебедок [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Иван Богданович, Колесник Олег Антонович (Украина) - опубл. 10.09.2008.
Дата публікації: 10-вер-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/16
з гнучкими гвинтами, що працюють в гнучких трубах
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження характеристик гвинтових опор піднімально-транспортних лебідок, який виконано у вигляді корпуса, до якого приєднані привідний барабан із закріпленим на ньому канатом, механізму приводу, напрямних роликів, опори і елементів кріплення, який відрізняється тим, що до гвинтової опори, яка загвинчена в ґрунт, жорстко приєднано канат з динамометром на мінімальній висоті від рівня ґрунту, вільним кінцем динамометр під’єднаний до канату, який другим кінцем під’єднаний до привідного барабана, який через редуктор з’єднаний з рукояткою, який під’єднаний до комп’ютера, крім цього над гвинтовою опорою встановлено трикутну опору, зверху якої жорстко встановлено опорний ролик на осі з можливістю кругового обертання, який є у взаємозв’язку з канатом, при цьому висота обертання ролика є рівною висоті осі привідного барабана і паралельна до нього, крім того дві опорні точки опори розміщені справа від гвинтової опори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4108
Інші ідентифікатори: 35276
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Колесник Олег Антонович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.