Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4103

Назва: Пристрій для зварювання секцій гіперболічного шнека
Інші назви: Device for welding of sections of hyperbolic screw
Устройство для сварки секций гиперболического шнека
Автори: Гевко, Богдан Матвійович
Дзюра, Володимир Олексійович
Новосад, Іван Ярославович
Свідовий, Андрій Богданович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Novosad, Ivan Yaroslavovych
Гевко, Богдан Матвеевич
Дзюра, Владимир Алексеевич
Новосад, Иван Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 22577 UA, МПК B23K 5/00. Пристрій для зварювання секцій гіперболічного шнека [Текст] / Свідовий Андрій Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Новосад Іван Ярославович, Гевко Богдан Матвійович (Україна) - опубл. 25.04.2007.
Patent 22577 UA, MPK B23K 5/00. Device for welding of sections of hyperbolic screw [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Novosad Ivan Yaroslavovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych (Ukraine) - publ. 25.04.2007.
Патент 22577 UA, МПК B23K 5/00. Устройство для сварки секций гиперболического шнека [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Новосад Иван Ярославович, Дзюра Владимир Алексеевич (Украина) - опубл. 25.04.2007.
Дата публікації: 25-кві-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23K 5/00
газове зварювання
Короткий огляд (реферат): Пристрій для зварювання секцій гіперболічного шнека, який виконано у вигляді плити, на якій жорстко встановлені ліва і права вертикальні стійки, які паралельні між собою, в центральних співвісних отворах яких встановлені установні і притискні елементи, а нижче осі центральних отворів вертикальних стійок встановлена опора, на якій встановлена планка, площина якої є паралельною до осі базуючих поверхонь розпірних стержнів, які жорстко з’єднують ліву і праву втулки, який відрізняється тим, що лівий установний елемент жорстко закріплено в центральному отворі лівої стійки, а правий установно-притискний елемент встановлений в центральному отворі правої вертикальної стійки з можливістю осьового переміщення на шліцах, які виконані на зовнішній поверхні правого кінця меншого діаметра правого установно-притискного елемента і є у взаємодії з відповідними шліцами другої правої крайньої стійки, яка є паралельною до двох попередніх і жорстко закріплена до плити, а в зазорі між правими вертикальними стійками на зовнішній поверхні шліців правого установно-притискного елемента встановлено пружину стискування, яка з правого кінця є у взаємодії з площиною другої правої стійки, а зліва - з лівою торцевою поверхнею більшого діаметра правого установно-притискного елемента, причому лівий установний і правий установно-притискний елементи встановлені таким чином, щоб ліва і права втулки секцій гіперболічного шнека при їх встановленні на ці елементи були співвісні по своїх внутрішніх виїмках, а величина торцевого зазору між лівим виступом більшого діаметра правого установно-притискного елемента і лівим торцем правої крайньої стійки була менше його осьового ходу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4103
Інші ідентифікатори: 22577
Власник авторського права: ® Свідовий Андрій Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Новосад Іван Ярославович, Гевко Богдан Матвійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.