Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4102

Назва: Стенд для дослідження очисних характеристик коренезбиральних машин
Інші назви: Stand for study of cleaning characteristics of root harvesters
Стенд для исследования очистительных характеристик корнеуборочных машин
Автори: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Роман Богданович
Солтисюк, Віктор Іванович
Фльонц, Олег Володимирович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Flionts, Oleh Volodymyrovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Soltysiuk, Viktor Ivanovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Роман Богданович
Солтисюк, Виктор Иванович
Солтысюк, Виктор Иванович
Флёнц, Олег Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 31051 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для дослідження очисних характеристик коренезбиральних машин [Текст] / Гевко Роман Богданович, Фльонц Олег Володимирович, Солтисюк Віктор Іванович, Білик Стефанія Григорівна (Україна) - опубл. 25.03.2008.
Patent 31051 UA, MPK B65G 33/00. Stand for study of cleaning characteristics of root harvesters [Text] / Hevko Roman Bohdanovych, Soltysiuk Viktor Ivanovych, Flionts Oleh Volodymyrovych, Bilyk Stefania Hryhorivna (Ukraine) - publ. 25.03.2008.
Патент 31051 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для исследования очистительных характеристик корнеуборочных машин [Текст] / Гевко Роман Богданович, Солтисюк Виктор Иванович, Солтысюк Виктор Иванович, Флёнц Олег Владимирович, Билык Стефания Григорьевна (Украина) - опубл. 25.03.2008.
Дата публікації: 25-бер-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/00
гвинтові або обертові спіральні конвеєри
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження очисних характеристик коренезбиральних машин, що виконаний у вигляді рами, на якій змонтовані основні вузли і агрегати, привідного механізму з регулятором швидкості робочих органів, бункера з ворохом коренеплодів, робочих і подавальних механізмів, приладів для заміру продуктивності і швидкості руху вороху коренеплодів, який відрізняється тим, що як дно бункера встановлено стрічковий конвеєр з виходом на транспортер, наприклад прутковий, стрічковий, кулачковий або інший, пристрій для встановлення робочого органа і механізми зміни режимів роботи, а напроти робочого органа у взаємно перпендикулярному положенні встановлені дві відбійні сітки під кутом до вертикалі в межах 10...30° з механізмом регулювання величини цього кута, а під відбійними сітками встановлені ємності для збирання коренеплодів, ґрунту і рослинних залишків, крім цього, в плиті під відбійними сітками виконані осьові пази для регулювання місця її розміщення, крім того, над зоною сепарації коренеплодів на штативі встановлено кінокамеру з можливістю регулювання місця її розташування на плиті і на штативі по висоті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4102
Інші ідентифікатори: 31051
Власник авторського права: ® Гевко Роман Богданович, Фльонц Олег Володимирович, Солтисюк Віктор Іванович, Білик Стефанія Григорівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.