Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4054

Назва: Патрон з шнековим затиском і пневматичним приводом
Інші назви: Holder with auger clamp and pneumatic drive
Патрон со шнековым зажимом и пневматическим приводом
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Іван Богданович
Геник, Ігор Степанович
Кочубинська, Олена Павлівна
Henyk, Ihor Stepanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Иван Богданович
Геник, Игорь Степанович
Кочубинская, Елена Павловна
Бібліографічний опис: Патент 15685 UA, МПК B23B 31/02. Патрон з шнековим затиском і пневматичним приводом [Текст] / Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Геник Ігор Степанович (Україна) - опубл. 17.07.2006.
Patent 15685 UA, MPK B23B 31/02. Holder with auger clamp and pneumatic drive [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Henyk Ihor Stepanovych, Kochubynska Olena Pavlivna (Ukraine) - publ. 17.07.2006.
Патент 15685 UA, МПК B23B 31/02. Патрон со шнековым зажимом и пневматическим приводом [Текст] / Гевко Иван Богданович, Василькив Василий Васильевич, Геник Игорь Степанович, Кочубинская Елена Павловна (Украина) - опубл. 17.07.2006.
Дата публікації: 17-лип-2006
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 31/02
затискні патрони
Короткий огляд (реферат): Патрон з шнековим затиском і пневматичним приводом, який виконаний у вигляді циліндричного корпуса з гвинтовою затискною спіраллю, приводом і поводком, який встановлений в центральному отворі циліндричного корпуса і жорстко з’єднаний з пневмоприводом з можливістю осьового переміщення встановлювальних і затискних елементів, який відрізняється тим, що лівий кінець поводка виконаний у вигляді головки грибоподібної форми з конусом по зовнішньому діаметру, а упорна спіраль є у взаємодії з гвинтовою затискною спіраллю, які по всій довжині є у взаємодії між собою, а ширина і зовнішній діаметр упорної спіралі є значно менші ширини і зовнішнього діаметра гвинтової затискної спіралі, і місце їх контакту наближене до зовнішнього діаметра гвинтової затискної спіралі, між лівим торцем циліндричного корпуса і правим вільним торцем гвинтової затискної спіралі утворена вільна зона для розміщення зігнутої гвинтової затискної спіралі, крім того лівий кінець упорної спіралі внутрішнім діаметром є у взаємодії з зовнішнім діаметром циліндричного виступу, який виконаний на правій торцевій частині грибоподібної головки в зоні його зовнішнього діаметра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4054
Інші ідентифікатори: 15685
Власник авторського права: ® Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Геник Ігор Степанович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2006



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.