Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3989

Назва: Гвинтовий конвеєр з пересипанням
Інші назви: Screw conveyer with overfilling
Винтовой конвейер с пересыпанием
Автори: Гевко, Іван Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Добровольська, Оксана Олегівна
Закалов, Олександр Володимирович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Гевко, Иван Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Бібліографічний опис: Патент 10170 UA, МПК B65G 33/26. Гвинтовий конвеєр з пересипанням [Текст] / Закалов Олександр Володимирович, Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Добровольська Оксана Олегівна (Україна) - опубл. 15.11.2005.
Patent 10170 UA, MPK B65G 33/26. Screw conveyer with overfilling [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych (Ukraine) - publ. 15.11.2005.
Патент 10170 UA, МПК B65G 33/26. Винтовой конвейер с пересыпанием [Текст] / Гевко Иван Богданович, Дзюра Владимир Алексеевич (Украина) - опубл. 15.11.2005.
Дата публікації: 15-лис-2005
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/26
шнеки
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий конвеєр з пересипанням, який виконаний у вигляді рами, приводів, корпусів з підшипниками, гвинтового робочого органа, кожуха, завантажувальної і вивантажувальної секцій, завантажувального патрубка і опор, елементів кріплення, пересування і пульта керування, який відрізняється тим, що між кінцем завантажувальної секції і початком вивантажувальної секції розміщена зона перевантаження сипких матеріалів, а на кінці привідного вала розвантажувальної секції з протилежного кінця завантажувального патрубка жорстко встановлено конічну шестірню, яка є у взаємодії з конічною шестірнею редуктора, який має два вихідних вали з конічними шестернями, друга конічна шестірня редуктора є у взаємодії з конічною шестернею розвантажувальної секції, яка жорстко встановлена на привідному валу розвантажувальної секції, відносне положення завантажувальної і вивантажувальної секцій здійснюється через осі, які жорстко встановлені в отвори верхніх і нижніх кронштейнів з можливістю кругового прокручування, причому верхні кронштейни жорстко з’єднані з кожухом завантажувальної секції, а нижні кронштейни з кожухом вивантажувальної секції, а кріплення верхньої секції до нижньої здійснюють за допомогою болтів і різьбових отворів, які розміщені по радіусу у нижніх кронштейнах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3989
Інші ідентифікатори: 10170
Власник авторського права: ® Закалов Олександр Володимирович, Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Добровольська Оксана Олегівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2005



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.