Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3958

Назва: Пристрій для навивання смуги на ребро та одночасного калібрування пакета витків
Інші назви: Device for winding a strip on edge and simultaneous calibration of packet of turns
Устройство для навивания ленты на ребро и одновременного калибрования пакета витков
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 63415 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання смуги на ребро та одночасного калібрування пакета витків [Текст] / Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Гевко Ігор Богданович, Пилипець Михайло Ількович (Україна) - опубл. 15.01.2004.
Patent 63415 UA, MPK B21D 11/06. Device for winding a strip on edge and simultaneous calibration of packet of turns [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 15.01.2004.
Патент 63415 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для навивания ленты на ребро и одновременного калибрования пакета витков [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Василькив Василий Васильевич, Радик Дмитрий Леонидович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 15.01.2004.
Дата публікації: 15-січ-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для навивання смуги на ребро та одночасного калібрування пакета витків, що складається із ступінчастої оправки, зв’язаної з приводом обертання, пристосування для затиску переднього кінця смуги на ступінчастій оправці, формувального ролика, вісь якого розташована перпендикулярно до осі ступінчастої оправки і який містить кільцевий виступ з робочим торцем, перпендикулярним до його осі, та забезпечений приводом паралельного та перпендикулярного переміщення до осі ступінчастої оправки, а також напрямний ролик для смуги, встановлений з можливістю взаємодії з формувальним роликом, який відрізняється тим, що пристрій оснащений калібрувальним роликом, встановленим з можливістю обертання на циліндричному держаку, жорстко закріпленому до осі, на якій розташований формувальний ролик, і виконаному у вигляді стакана з наскрізним отвором, діаметр якого більший за діаметр ступінчастої оправки, причому калібрувальний ролик з циліндричним держаком розташовані співвісно з формувальним роликом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3958
Інші ідентифікатори: 63415
Власник авторського права: ® Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Гевко Ігор Богданович, Пилипець Михайло Ількович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.