Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3949

Назва: Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення
Інші назви: Device for power adjustment in the surfacing area
Устройства для регулировки мощности в зоне наплавки
Автори: Письменний, Олександр Семенович
Пулька, Чеслав Вікторович
Шаблій, Олег Миколайович
Pulka, Cheslav Viktorovych
Pysmennyi, Oleksandr Semenovych
Shablii, Oleh Mykolaiovych
Письменный, Александр Семенович
Пулька, Чеслав Викторович
Шаблий, Олег Николаевич
Бібліографічний опис: Патент 68940 UA, МПК B23K 13/00. Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення [Текст] / Шаблій Олег Миколайович, Пулька Чеслав Вікторович, Письменний Олександр Семенович (Україна) - опубл. 16.08.2004.
Patent 68940 UA, MPK B23K 13/00. Device for power adjustment in the surfacing area [Text] / Shablii Oleh Mykolaiovych, Pulka Cheslav Viktorovych, Pysmennyi Oleksandr Semenovych (Ukraine) - publ. 16.08.2004.
Патент 68940 UA, МПК B23K 13/00. Устройства для регулировки мощности в зоне наплавки [Текст] / Шаблий Олег Николаевич, Пулька Чеслав Викторович, Письменный Александр Семенович (Украина) - опубл. 16.08.2004.
Дата публікації: 16-сер-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23K 13/00
зварювання нагріванням струмами високої частоти
Короткий огляд (реферат): Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення, який містить індуктор, виконаний з двох кільцевих витків, з’єднаних між собою в протифазі по струму і магнітному потоку і розташованих паралельно наплавлювальній поверхні диска, один виток якого розташований під наплавлювальною поверхнею диска з діаметром його витка, меншим за діаметр диска, а другий виток розташований над наплавлювальною поверхнею диска, діаметр витка якого більший за діаметр диска і радіус поперечного перерізу нижнього витка більший за радіус поперечного перерізу верхнього витка, дві притискні плити - нижню нерухому і верхню вертикально рухому відносно індуктора, тепловий і електромагнітний екрани, які розміщені з внутрішньої сторони верхнього витка індуктора у вертикальній площині з зазором між торцем диска і верхнім витком індуктора, при цьому тепловий екран з внутрішньої сторони виконаний по формі зовнішньої поверхні торця диска, який відрізняється тим, що тепловий і електромагнітний екрани жорстко з’єднані між собою з можливістю вертикального переміщення відносно диска і кільцевих витків індуктора, а коефіцієнти електромагнітного і теплового екранів визначають за формулами:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3949
Інші ідентифікатори: 68940
Власник авторського права: ® Шаблій Олег Миколайович, Пулька Чеслав Вікторович, Письменний Олександр Семенович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.