Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3899

Назва: Пристрій для відновлення характеристик гвинтових пружин
Інші назви: Device for restoring the characteristics of cylindrical spiral springs
Устройство для восстановления характеристик винтовых пружин
Автори: Вовк, Ярослав Юрійович
Гевко, Іван Богданович
Комар, Роман Васильович
Стойко, Ігор Іванович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Komar, Roman Vasyliovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Vovk, Yaroslav Yuriiovych
Вовк, Ярослав Юрьевич
Гевко, Иван Богданович
Комар, Роман Васильевич
Стойко, Игорь Иванович
Бібліографічний опис: Патент 66506 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для відновлення характеристик гвинтових пружин [Текст] / Стойко Ігор Іванович, Гевко Іван Богданович, Комар Роман Васильович, Вовк Ярослав Юрійович (Україна) - опубл. 17.05.2004.
Patent 66506 UA, MPK B21D 11/06. Device for restoring the characteristics of cylindrical spiral springs [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Vovk Yaroslav Yuriiovych, Komar Roman Vasyliovych, Stoiko Ihor Ivanovych (Ukraine) - publ. 17.05.2004.
Патент 66506 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для восстановления характеристик винтовых пружин [Текст] / Гевко Иван Богданович, Вовк Ярослав Юрьевич, Комар Роман Васильевич, Стойко Игорь Иванович (Украина) - опубл. 17.05.2004.
Дата публікації: 17-тра-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для відновлення характеристик гвинтових пружин, який виконаний у вигляді станини з фіксуючими, навантажувальними, нагрівальними і охолоджувальними елементами, ізоляційними прокладками і елементами електропроводки, який відрізняється тим, що фіксуючі елементи виконано у вигляді нерухомого і рухомого фіксаторів із кріпильними шайбами з відкритими пазами до їх центру, нерухомий фіксатор жорстко зв’язаний з правим торцем відкритої рамки, а рухомий фіксатор з навантажувальною тягою встановлено з можливістю осьового переміщення, причому осі рухомого і нерухомого фіксаторів співвісні, і на цій осі з лівої сторони в навантажувальній тязі встановлено гвинтовий елемент, лівий кінець якого виконано у вигляді шліцьового вала, який є у взаємодії з барабаном пінолю і ноніусом через шліцьове з’єднання, барабан встановлено на станині, де з двох сторін по її довжині паралельно між собою жорстко встановлено дві вертикальні плити з співвісними радіусними пазами, в які, з можливістю вільного переміщення, встановлені чотири кріпильні болти, протилежні торці яких жорстко з’єднані із відкритою рамкою з можливістю взаємного переміщення по радіусних пазах, під відкритою рамкою на станині встановлено ванну з розчином для гартування, причому розміри ванни більші за розміри відкритої рамки, при їх взаємному переміщенні, а довжина радіусних пазів забезпечує повне занурювання відкритої рамки в розчин у ванні, праві кріпильні болти жорстко з’єднані з важелем з можливістю вільного переміщення по радіусних пазах, а важіль можна жорстко фіксувати за допомогою храпової муфти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3899
Інші ідентифікатори: 66506
Власник авторського права: ® Стойко Ігор Іванович, Гевко Іван Богданович, Комар Роман Васильович, Вовк Ярослав Юрійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.