Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3877

Назва: Спосіб виробництва пастеризованого молока
Інші назви: Process for pasteurized milk production
Способ производства пастеризованного молока
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Vitenko, Tetiana Mykolaivna
Zaretska, Tetiana Viktorivna
Витенько, Татьяна Николаевна
Зарецкая, Татьяна Викторовна
Бібліографічний опис: Патент 59210 UA, МПК A23C 3/00. Спосіб виробництва пастеризованого молока [Текст] / Вітенько Тетяна Миколаївна, Зарецька Тетяна Вікторівна (Україна) - опубл. 15.08.2003.
Patent 59210 UA, MPK A23C 3/00. Process for pasteurized milk production [Text] / Vitenko Tetiana Mykolaivna, Zaretska Tetiana Viktorivna (Ukraine) - publ. 15.08.2003.
Патент 59210 UA, МПК A23C 3/00. Способ производства пастеризованного молока [Текст] / Витенько Татьяна Николаевна, Зарецкая Татьяна Викторовна (Украина) - опубл. 15.08.2003.
Дата публікації: 15-сер-2003
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23C 3/00
консервування молока або молочних препаратів
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пастеризованого молока, який включає фільтрування, охолодження, нормалізацію, пастеризацію при температурі 72°С-74°С з витримкою 15-20с, очистку, гомогенізацію, охолодження і розлив в тару, який відрізняється тим, що послідовно за пастеризацією виконують додаткове зниження загальної бактеріальної забрудненості молока шляхом кавітаційної обробки при однократному проходженні всього потоку при температурі 72°С-74°С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3877
Інші ідентифікатори: 59210
Власник авторського права: ® Вітенько Тетяна Миколаївна, Зарецька Тетяна Вікторівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2003



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.