Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3858

Назва: Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення
Інші назви: Device for power adjustment in surfacing zone
Устройство для регулирования мощности в зоне наплавления
Автори: Михайлишин, Михайло Стахович
Письменний, Олександр Семенович
Пулька, Марія Чеславівна
Пулька, Чеслав Вікторович
Шаблій, Олег Миколайович
Pulka, Cheslav Viktorovych
Pysmennyi, Oleksandr Semenovych
Shablii, Oleh Mykolaiovych
Письменный, Александр Семенович
Пулька, Чеслав Викторович
Шаблий, Олег Николаевич
Бібліографічний опис: Патент 58943 UA, МПК B23K 13/00. Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення [Текст] / Пулька Чеслав Вікторович, Шаблій Олег Миколайович, Письменний Олександр Семенович, Михайлишин Михайло Стахович, Пулька Марія Чеславівна (Україна) - опубл. 15.08.2003.
Patent 58943 UA, MPK B23K 13/00. Device for power adjustment in surfacing zone [Text] / Shablii Oleh Mykolaiovych, Pulka Cheslav Viktorovych, Pysmennyi Oleksandr Semenovych (Ukraine) - publ. 15.08.2003.
Патент 58943 UA, МПК B23K 13/00. Устройство для регулирования мощности в зоне наплавления [Текст] / Шаблий Олег Николаевич, Пулька Чеслав Викторович, Письменный Александр Семенович (Украина) - опубл. 15.08.2003.
Дата публікації: 15-сер-2003
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23K 13/00
зварювання нагріванням струмами високої частоти
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для регулювання потужності в зоні наплавлення, який містить індуктор, виконаний з двох кільцевих витків, з’єднаних між собою в протифазі по струму і магнітному потоку і розташованих паралельно наплавлювальній поверхні диска, один кільцевий виток якого розташований під наплавлювальною поверхнею диска з діаметром його кільця, меншим за діаметр диска, а другий кільцевий виток розташований над наплавлювальною поверхнею диска, діаметр кільця витка більший за діаметр диска, і радіус поперечного перерізу нижнього кільцевого витка більший за радіус поперечного перерізу верхнього кільцевого витка, який відрізняється тим, що пристрій оснащений двома притискними плитами - нижньою нерухомою і верхньою вертикально рухомою відносно індуктора, а в торці диска встановлено одночасно тепловий і регульований по потужності електромагнітного поля в зоні наплавлення електромагнітний екрани з можливістю їх вертикального взаємного переміщення і регульований електромагнітний екран, розташований з внутрішньої сторони верхнього кільцевого витка індуктора у вертикальній площині з зазором між торцем диска і верхнім витком.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3858
Інші ідентифікатори: 58943
Власник авторського права: ® Пулька Чеслав Вікторович, Шаблій Олег Миколайович, Письменний Олександр Семенович, Михайлишин Михайло Стахович, Пулька Марія Чеславівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2003



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.