Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3842

Назва: Пристрій для виготовлення спіралей шнеків
Інші назви: Appliance for screw spirals production
Устройство для изготовления спиралей шнеков
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 49378 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для виготовлення спіралей шнеків [Текст] / Радик Дмитро Леонидович, Гевко Ігор Богданович, Пилипець Михайло Ількович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 16.09.2002.
Patent 49378 UA, MPK B21D 11/06. Appliance for screw spirals production [Text] / Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Pylypets Mykhailo Ilkovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Radyk Dmytro Leonidovych (Ukraine) - publ. 16.09.2002.
Патент 49378 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для изготовления спиралей шнеков [Текст] / Василькив Василий Васильевич, Пилипец Михаил Илькович, Гевко Игорь Богданович, Радик Дмитрий Леонидович (Украина) - опубл. 16.09.2002.
Дата публікації: 16-вер-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для виготовлення спіралей шнеків, який містить оправу з кільцевим виступом і приводом обертання, пристосування для затиску переднього кінця стрічки на оправі, направляючий ролик для стрічки та формоутворювальний ролик, який оснащений механізмом підтиску з вузлом регулювання згинального зусилля і який виконаний складеним у вигляді двох встановлених на осі концентрично відносно одна одної частин, внутрішня із яких змонтована з можливістю обертання, а зовнішня оснащена торцевою робочою поверхнею та підпружинена відносно внутрішньої і встановлена з можливістю обертання і осьового переміщення, а також привід переміщення формоутворювального ролика в напрямку, перпендикулярному і паралельному до осі оправи, який відрізняється тим, що внутрішня частина складеного формоутворювального ролика виконана східчастою, на меншому східці якої запресовано підшипникову втулку, на яку встановлено з можливістю обертання відносно втулки та один відносно одного пакет втулок, на торцевих поверхнях яких виконано кільцеві пази, у яких розміщене мастило, причому пакет втулок в осьовому напрямку підтиснутий шайбою, закріпленою гвинтами до торцевої поверхні цього ролика, а зовнішні діаметри пакета втулок та шайби виконані рівними діаметру його більшого східця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3842
Інші ідентифікатори: 49378
Власник авторського права: ® Радик Дмитро Леонидович, Гевко Ігор Богданович, Пилипець Михайло Ількович, Васильків Василь Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.