Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3832

Назва: Верстат для навивання гвинтових елементів шнекових механізмів
Інші назви: Workbench for winding screw elements of screw mechanisms
Станок для навивки винтовых элементов шнековых механизмов
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Гудь, Віктор Зеновійович
Лещук, Роман Ярославович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hud, Viktor Zenoviiovych
Leschuk, Roman Yaroslavovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Гудь, Виктор Зеновьевич
Лещук, Роман Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 51300 UA, МПК B21D 11/06. Верстат для навивання гвинтових елементів шнекових механізмів [Текст] / Лещук Роман Ярославович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 15.11.2002.
Patent 51300 UA, MPK B21D 11/06. Workbench for winding screw elements of screw mechanisms [Text] / Hevko Ihor Bohdanovych, Leschuk Roman Yaroslavovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hud Viktor Zenoviiovych (Ukraine) - publ. 15.11.2002.
Патент 51300 UA, МПК B21D 11/06. Станок для навивки винтовых элементов шнековых механизмов [Текст] / Гевко Игорь Богданович, Лещук Роман Ярославович, Василькив Василий Васильевич, Гудь Виктор Зеновьевич (Украина) - опубл. 15.11.2002.
Дата публікації: 15-лис-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Верстат для навивання гвинтових елементів шнекових механізмів, який виконаний у вигляді станини, шпиндельного вузла, на торцевому виступі якого виконано один гвинтовий виток з кроком, рівним товщині заготовки, механізмів подачі, формоутворення і приводів верстата, задньої і передньої бабок, супортів - поперечного і повздовжнього, і різцетримача, який відрізняється тим, що на різцетримачі встановлено формуючу головку, яка виконана у вигляді циліндричного пустотілого корпусу, основа якого жорстко кріпиться до поперечного супорта, в середині пустотілого корпусу рівномірно по колу встановлено, наприклад, три гвинтові ролики, по зовнішньому діаметру яких виконані гвинтові канавки шириною, більшою товщини стрічки заготовки, з кроком, рівним кроку заготовки, гвинтові ролики однією з опор встановлені в отвори виступу пустотілого корпусу, а другою - в отвори кришки, яка жорстко закріплена до корпусу, на лівих кінцях гвинтових роликів встановлені привідні зірочки, які з’єднані між собою ланцюговою передачею і приводом верстата, канавки гвинтових роликів і торцевий виступ шпинделя встановлені з можливістю синхронізації їх кругового обертання, відповідно в нижній частині пустотілого корпусу виконано вертикальний паз, напроти канавок гвинтових роликів, розмірами, більшими поперечного перерізу заготовки, напроти цього паза на поперечному супорті встановлені подавальні ролики, які виконані у вигляді циліндрів по зовнішньому діаметру, в середині їх довжини виконані канавки для заходу заготовки шириною, більшою товщини заготовки, і глибиною 5...10 мм, на шпинделі встановлена шпонкова втулка, лівий торець якої має аналогічну дзеркальну форму торцевого виступу шпинделя з рифами з кроком, рівним кроку, одного витка заготовки, шпонкова втулка встановлена на шпинделі з можливістю осьового переміщення по шпонковому пазу шпинделя, з правого боку шпонкова втулка знаходиться в контакті з підтискним циліндром задньої бабки, яка має осьове і кругове обертання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3832
Інші ідентифікатори: 51300
Власник авторського права: ® Лещук Роман Ярославович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович, Васильків Василь Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.