Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3797

Назва: Пристрій для навивання та одночасного калібрування на крок широкосмугових спіралей шнеків
Інші назви: Appliance for winding and simultaneous calibration in lead for wide-band screw spirals
Устройство для навивки и одновременной калибровки на шаг широкополосных спиралей шнеков
Автори: Васильків, Василь Васильович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 51098 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання та одночасного калібрування на крок широкосмугових спіралей шнеків [Текст] / Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Пилипець Михайло Ількович (Україна) - опубл. 15.11.2002.
Patent 51098 UA, MPK B21D 11/06. Appliance for winding and simultaneous calibration in lead for wide-band screw spirals [Text] / Radyk Dmytro Leonidovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Pylypets Mykhailo Ilkovych (Ukraine) - publ. 15.11.2002.
Патент 51098 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для навивки и одновременной калибровки на шаг широкополосных спиралей шнеков [Текст] / Радик Дмитрий Леонидович, Василькив Василий Васильевич, Пилипец Михаил Илькович (Украина) - опубл. 15.11.2002.
Дата публікації: 15-лис-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для навивання та одночасного калібрування на крок широкосмугових спіралей шнеків, що складається з механізму подачі смуги в зону вирубування, кінематичний ланцюг зв’язку якого з вузлом вирубування секторів у смузі, виконаним у вигляді штампа, містить рейкову шестірню, яка нерухомо закріплена у верхній плиті штампа з можливістю контактування з валом-шестірнею і упором, муфту обгону односторонньої дії, встановлену з можливістю передачі крутного моменту на подавальні валики, а також пристрій включає механізм навивання, що містить формуючий диск з утримуючими роликами та підтискним роликом, встановленими в державках, допоміжний диск, що насаджений на оправку, яка встановлена з можливістю обертання і кінематично зв’язана через конічну і циліндричну зубчасті пари, муфту обгону односторонньої дії, вал-шестірню і рейкову шестірню з верхньою плитою штампа аналогічно механізмові подачі, але протилежної дії завдяки муфтам обгону односторонньої дії, який відрізняється тим, що механізм навивання оснащений калібруючим елементом, розташованим над допоміжним диском в місці виходу смуги із зони згину, та формуючим роликом, а формуючий диск виконаний з отвором, діаметр якого більший діаметра оправки і встановлений щонайменше між трьома утримуючими роликами, розміщеними в державках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3797
Інші ідентифікатори: 51098
Власник авторського права: ® Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Пилипець Михайло Ількович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.