Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3794

Назва: Пристрій для закріплення спіралей шнеків
Інші назви: Device for fixing screw spirals
Устройство для закрепления спиралей шнеков
Автори: Васильків, Василь Васильович
Геник, Ігор Степанович
Назар, Іван Йосипович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Henyk, Ihor Stepanovych
Nazar, Ivan Yosypovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Геник, Игорь Степанович
Назар, Иван Иосифович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 50281 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для закріплення спіралей шнеків [Текст] / Геник Ігор Степанович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Назар Іван Йосипович, Пилипець Михайло Ількович (Україна) - опубл. 15.10.2002.
Patent 50281 UA, MPK B21D 11/06. Device for fixing screw spirals [Text] / Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Pylypets Mykhailo Ilkovych, Nazar Ivan Yosypovych, Henyk Ihor Stepanovych (Ukraine) - publ. 15.10.2002.
Патент 50281 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для закрепления спиралей шнеков [Текст] / Василькив Василий Васильевич, Радик Дмитрий Леонидович, Пилипец Михаил Илькович, Назар Иван Иосифович, Геник Игорь Степанович (Украина) - опубл. 15.10.2002.
Дата публікації: 15-жов-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для закріплення спіралей шнеків, який виконаний у вигляді встановленого на планшайбі циліндричного корпуса, до якого прикріплена кришка і який містить конічну шестірню, зубчастий диск з конічною зубчастою поверхнею та затискні гвинтові спіралі, який відрізняється тим, що в пристрій додатково встановлено зубчастий диск з можливістю взаємодії з конічною шестірнею, причому обидва зубчасті диски виконані додатково з циліндричними зубчастими поверхнями по внутрішньому діаметру з можливістю зачеплення з валами-шестернями, центри яких розміщені по колу, і які встановлено на підшипниках, що розміщені з одного боку в планшайбі, з іншого - у кришці, а їх кінці з боку кришки з’єднані траверсою, яка виконана у вигляді кільцевого диска, на торцевій поверхні якого виконані отвори, центри яких розміщені по колу і у які встановлено кінці валів-шестерень, причому будь-який вал-шестірню встановлено з можливістю контакту з одним зубчастим диском, а його два сусідні вали-шестерні - з іншим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3794
Інші ідентифікатори: 50281
Власник авторського права: ® Геник Ігор Степанович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Назар Іван Йосипович, Пилипець Михайло Ількович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.