Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3681

Назва: Пристрій для вимірювання концентрації завислих часток в потоці рідини
Автори: Буняк, Андроній Мусійович
Коноваленко, Ігор Володимирович
Buniak, Andronii Musiiovych
Konovalenko, Ihor Volodymyrovych
Буняк, Андроний Моисеевич
Коноваленко, Игорь Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 22897 UA, МПК G01N 15/02. Пристрій для вимірювання концентрації завислих часток в потоці рідини [Текст] / Коноваленко Ігор Володимирович, Буняк Андроній Мусійович (Україна) - опубл. 05.05.1998.
Дата публікації: 5-тра-1998
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01N 15/02
визначення розмірів частинок або розподілу їх за розмірами
Короткий огляд (реферат): Пристрій для вимірювання концентрації завислих часток в потоці рідини, який містить джерело світла, фотоприймач, зв’язаний з вторинним пристроєм, та проточну скляну камеру, розміщену між джерелом світла та фотоприймачем, який відрізняється тим, що в нього введено аналого-цифровий перетворювач, вхід якого з’єднаний з фотоприймачем, а вихід - з трьома входами областей пам’яті, виходи яких, як і виходи двох інших областей пам’яті, з’єднані з арифметико-логічним пристроєм, вихід якого з’єднаний з помножувачем, вторинним пристроєм, і входами двох областей пам’яті, вихід помножувача з’єднаний з входом елемента пам’яті, а виходи устаткування управління з’єднані з керуючими входами елемента пам’яті, арифметично-логічного пристрою, помножувача та вторинного пристрою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3681
Інші ідентифікатори: 22897
Власник авторського права: ® Коноваленко Ігор Володимирович, Буняк Андроній Мусійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:1998



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.