Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3256
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтахів, Таміла Ярославівна-
dc.date.accessioned2014-08-22T07:09:47Z-
dc.date.available2014-08-22T07:09:47Z-
dc.date.issued2014-08-22T07:09:47Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3256-
dc.descriptionДипломна робота магістраuk
dc.description.abstractДосліджено вплив конструктивних параметрів на роботу вакуумного шприца наповнювача ковбасних батонів моделі VF 620uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05020201uk
dc.subjectавтоматизоване управління технологічними процесамиuk
dc.titleДослідження впливу конструктивних параметрів на роботу вакуумного шприца наповнювача ковбасних батонів моделі VF 620 на базі ПП «Колос»uk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc637.125uk
dc.subject.udc621.521uk
Розташовується у зібраннях:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
0_1_Анотація.doc29 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора