Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845

Tytuł: Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини
Inne tytuły: Using mechanical methods for intensification of processing and improving the quality of raw meat
Authors: Гербіш, Юрій
Зварич, Наталія Миколаївна
Gerbish, Iurii
Zvarych, Natalia
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 16-lut-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2845
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
268.pdf44,04 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
268.djvu16,75 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
268__COVER.png201,69 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi