Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839

Başlık: Роль функціональних продуктів у харчуванні людини
Diğer Başlıklar: The role of functional foods in the human diet
Yazarlar: Буняк, Олена
Валевська, Людмила
Bunyak, Olena
Valevska, Ludmila
Yayın Tarihi: 19-Ara-2012
Date of entry: 12-Şub-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.5
664.8
053.2
613.2/.3
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
262-263.pdf70,35 kBAdobe PDFGöster/Aç
262-263.djvu38,12 kBDjVuGöster/Aç
262-263__COVER.png211,89 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.