Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20507

Назва: Електростатика. Постійний струм
Автори: Кульчицький, Віктор Іванович
Бібліографічний опис: Електростатика. Постійний струм: Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із розв’язування задач / В.І. Кульчицький, укладач. – Тернопіль: ТНТУ, 2013. – 60 с.
Дата публікації: 2013
Дата подання: 2013
Дата внесення: 25-кві-2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль: ТНТУ
Теми: фізика
Кількість сторінок: 63
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник містить вказівки до самостійної роботи студентів із розв’язування задач із розділів «Електростатика. Постійний струм» курсу «Електрика та магнетизм» для стаціонарної та заочної форм навчання у ТНТУ імені Івана Пулюя за навчальними планами підготовки бакалаврів з напрямку 6.050101 – комп’ютерні науки. У посібнику викладено короткі теоретичні відомості із розділів «Електростатика. Постійний струм» курсу «Електрика та магнетизм», розроблено методичні вказівки та приклади розв’язування задач з детальним поясненням, подані деякі довідникові матеріали, перелік задач для самостійної роботи, основну та додаткову літературу.
Опис: Пропоноване видання є другою складовою частиною навчально-методичного посібника для студентів інженерних спеціальностей вищих навчальних закладів, яка призначена для самостійного оволодіння студентами практичними навичками із розв’язування задач. Навчально-методичний посібник можуть використовувати при вивченні курсу фізики студенти напрямку 6.050101 – «Комп’ютерні науки».
Рекомендовано до друку на засіданні кафедри фізики ТНТУ імені Івана Пулюя, протокол No від 2013 р. Схвалено на засіданні методичної ради факультету по роботі з іноземними студентами ТНТУ імені Івана Пулюя, протокол No від 2013 р.
Зміст: Зміст Вступ ...4 1. Зміст дисципліни……………………………………………………6 2. Рекомендована література 2.1. Основна література …..…………………………………................6 2.2. Додаткова література …..………………………………………….7 3. Розділ 1. Електричне поле у вакуумі та у речовині…………… §1 Теоретичний довідник…………………………………………………9 §2. Приклади розв'язування задач……………………………….…17 §3. Задачі для самостійного розв’язування…………………………….23 4. Розділ 2. Закони постійного струму §1 Теоретичний довідник………………………………………………..34 §2. Приклади розв'язування задач…………………………...………42 §3. Задачі для самостійного розв’язування……………………………...55 5. Таблиці основних фізичних величин ................................................60
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20507
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали з курсу фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MetElPostStr.djvu1,36 MBDjVuПереглянути/відкрити
MetElPostStr.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
MetElPostStr__COVER.png123,35 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора