Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20143
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | uk |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | uk |
dc.contributor.author | Hirenko, N. I. | uk |
dc.contributor.author | Kramarenko, D. P. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:09:55Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:09:55Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Гіренко Н. І. Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 222–223. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20143 | - |
dc.format.extent | 222-223 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців | uk |
dc.title.alternative | New stuffing for pancakes with milk protein for the formation of the diet of soldiers | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.subject.udc | 641.05 | uk |
dc.identifier.citationen | Hirenko N. I., Kramarenko D. P. (2016) Novyi farsh dlia mlyntsiv z molochnym bilkom dlia formuvannia ratsionu viiskovosluzhbovtsiv [New stuffing for pancakes with milk protein for the formation of the diet of soldiers]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 222-223 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
dc.contributor.affiliation | ДЗ «Луганський національний університет ім. Т.Шевченка», Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 222 | uk |
dc.citation.epage | 223 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223.pdf | 406,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223.djvu | 132,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Hirenko_N_I-New_stuffing_for_pancakes_222-223__COVER.jpg | 185,59 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.