Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
蝏�� 1-1 隞� 1.
- 銝��銝�
- 1
- 銝��銝�
蝚血���辣:
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
---|---|---|---|---|
Article | 1-二月-2012 | 10-四月-2013 | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння | Малежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I. |
Discover
Subject
- 1 ascorbic acid
- 1 duration of drying
- 1 garden-stuffs of sorts
- 1 or types of hawthorn
- 1 pin drying
- 1 polyphenolics connections
- 1 sugars
- 1 temperature of warming surface
- 1 аскорбінова кислота
- 1 контактне сушіння
- 1 плоди сортів або видів глоду
- 1 поліфенольні сполуки
- 1 температура гріючої поверхні
- 1 тривалість сушіння
- 1 цукри
by type of content
- 1 Article
by languages
- 1 uk