Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-11 зі 11 (час пошуку: 0.009 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract15-кві-20217-тра-2021Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесуВладимир, Ольга Михайлівна
Article20211-лип-2021Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри)Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман
Monograph20212-лип-2021Стратегії сталого розвитку територій в умовах посткризового відновленняАвторський колектив
Monograph202129-чер-2021Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовахШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Book202129-чер-2021Організація та особливості підготовки наукових кадрів вищої кваліфікаціїШерстюк, Р. П.; Пешко, А. В.; Андрушків, Б. М.; Кирич, Н. Б.; Мельник, Т. М.; Мяшкович, О. В.; Паляниця, В. А.; Погайдак, О. Б.; Ціх, Г. В.; Керничний, Б. Я.; Кузь, Т. І.; Гагалюк, Ольга Іванівна; Грушко, В. С.
Article202129-чер-2021До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в УкраїніШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна
Monograph20212-лип-2021Інтеграція освіти, науки і бізнесуАндрюшків Б.М. (розділ 1, 1.1; 5,5.12); Андиржанова Г.А. (розділи 1, 1.7); Андросова О.Ф. (розділи 2, 2.3); (розділи 3, 3.3; розділи 3,3.4; розділи 4,4.5); Абліцов І.С. (розділ 3, 3.3); Бабміндра Д.І. (розділ 1, 1.5); Бугай В. З. (розділ 5 , 5.2); Бехтер Л.А. (розділи 2, 2.5);(розділи 4, 4.7); (розділ 4,4.8); (розділ 4 , 4.5); Барышева С.К. (розділ 3, 3.5); Биктеубаева А.С. (розділ 3, 3.5);Болдирєв М.В. (розділ 1,1.6); Батракова Т. І. (розділ 3 , 3.6); Безугла (розділ 5, 5.9); Воскресенська Ю.В. (розділ 1, 1.5); Венгерська Н. С. (розділ 1, 1.6); (розділ 2 , 2.4); Гагалюк О. (розділ 1, 1.1); Гамова О.В. (розділ 1 , 1.3); Гельман В.М. (розділ 2, 2.6); Ємел’янова Д.В. (розділ 2, 2.4); Єфременков В. Д. (розділ 3 , 3.4); Жиляков І.О. (розділ 2 , 2.1); Зінченко В.В. (розділ 4 , 4.5); Землянський О. О. (розділ 4 , 4.2); Іванов М.М. (розділ 5 , 5.1); Ігнат’єв А. М. (розділ 3, 3.1); Козін І.В. (розділ 4 , 4.2); Корінний С.О. (розділ 1,1.4); (розділи 2 , 2.1); Кириченко Я.В. (розділ 2, 2.2); Камишан Д. С. (розділ 2 , 2.4); Кривець Б. М. (розділ 4 , 4.6); Кравець О. Л. (розділ 4, 4.8); Ковальчук Ю. Б. (розділ 3 , 3.2); Колобердянко І.І. ( розділ 5, 5.10); ( розділ 5, 5.11); Корінєв В Л. ( розділ 1, 1.2); Кирич Н. (розділ 1 , 1.1); Кузь Т. (розділ 1 , 1.1); Лось В.О. (розділ 2 , 2.2); Лепьохін О.В. (розділ 3.3.1); (розділ 3, 3.2);(розділ 4 , 4.4);( розділ 4,4.6); Мельник Л.М. (розділ 1, 1.1; розділ 5,5.12); Макаренко О. І. (розділ 4 , 4.2); Міщенко А. С. (розділ 4 , 4.1); Омельченко .І.(розділ 2 , 2.6); Погайдак О. (розділ 1 , 1.1); Пупов С.В. (розділ 4 , 4.4); Путро Я. А. (розділ 5 , 5.3); Плоткіна О.В. (розділ 2, 2,5); Руднік О. Р.(розділ 5, 5.5); Репіч К.В. (розділ 5, 5.1); Струтинська І.( розділ 1, 1.1); Струков С. (розділ 1, 1.3); Стещенко Б.О. (розділ 5, 5.4); Самойленко В. О. (розділ 5 , 5.4); Терен’єва Н.В. (розділ 4, 4.1); (розділ 5, 5.); Усков О. С. (розділ 4, 4.7); Ходус О. В. (розділ 1 , 1.4); Хмельковська А. В. (розділ 5 , 5.6); Череп А. В. (розділ 1, 1.1); (розділ 5, 5.4); (розділ 5, 5.5); (розділ 5, 5.6); (розділ 5, 5.12); Череп О.Г. (розділ 4, 4.3);( розділ 5, 5.3); Шелестін А. Д. (розділ 3 , 3.6); Шерстюк Р.П. (розділ 1, 1.1; 5, 5.12); Шалабаєв (розділ 3, 3,5).
Proceedings Book20216-гру-2021Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинностіВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Journal20216-гру-2021Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходуВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book20216-гру-2021Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подоланняВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Monograph202129-чер-2021Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішенняШерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович
Результати 1-11 зі 11 (час пошуку: 0.009 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі