Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17787
Назва: Методичні вказівки щодо самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни «Основи програмування»
Автори: Петрик, Оксана Юліанівна
Петрик, Михайло Романович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки щодо самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни “Основи програмування ” для студентів напряму підготовки 6.050103 – Програмна інженерія / Уклад.: М.Петрик, О.Петрик. — Тернопіль: ТНТУ 2015. — 22 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 13-вер-2016
Видавництво: Тернопіль: ФОП Паляниця В.А.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки щодо самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни “Основи програмування”
Опис: Призначені для полегшення засвоєння дисципліни “Основи програмування” і контролю знань студентів. Складається з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, тем практичних та лабораторних занять, тестів, екзаменаційних питань, типової форми та вимог для комплексної перевірки знань з дисципліни
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17787
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри програмної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_ОП_15.pdf462,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора