Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17735
Назва: Нормативно–правова база в галузі електроенергетики
Автори: Бабюк, Сергій Миколайович
Вакуленко, Олександр Олексійович
Бібліографічний опис: «Нормативно–правова база в галузі електроенергетики» : конспект лекцій складений згідно з навчальним планом і робочою програмою (для студентів спеціальності 7.05070103, 8.05070103 „Електротехнічні системи електроспоживання” очно-заочної форми навчання) / укл. : С. М. Бабюк , О. О. Вакуленко. – Тернопіль : ТНТУ, 2015. – 94 с.
Дата публікації: 12-вер-2016
Дата внесення: 12-вер-2016
Теми: нормативно-правова база
енергетика
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій складений згідно з навчальним планом і робочою програмою дисципліни «Нормативно–правова база в галузі електроенергетики» (для студентів спеціальності 7.05070103, 8.05070103 „Електротехнічні системи електроспоживання” очно-заочної форми навчання)
Опис: Метою вивчення дисципліни “Нормативно–правова база в галузі електроенергетики” є: – дати студентам теоретичні знання та практичні навички в одній з галузей електроенергетики – правовому регулюванні відносин між господарюючими суб’єктами: державою та юридичними і фізичними особами у сфері, пов’язаній з видобуванням, переробкою, транспортуванням та використанням паливно–енергетичних ресурсів; – ознайомити студентів з методами та засобами забезпечення зацікавленості підприємств, організацій та громадян в енергозбереженні, впровадженні енергозберігаючих технологій, розробці та виробництві менш енергоємних машин, механізмів та технологічного обладнання, закріплення відповідальності юридичних і фізичних осіб у сфері енергозбереження; – навчити майбутніх інженерів вмінню вести облік паливно–енергетичних ресурсів, складати нормативно–технічну документацію їх використання, енергетичний паспорт підприємства; впроваджувати в практичну діяльність методики техніко–економічного обґрунтування при розрахунку витрат паливно–енергетичних ресурсів, які забезпечать їх ефективне використання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17735
Власник авторського права: © Вакуленко О.О., Бабюк С.М., 2015
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри систем електроспоживання та комп’ютерних технологій в електроенергетиці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konspekt.doc682 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора