Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17280

Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів денної та заочної форм навчання напрямку «Менеджмент»
Автори: Федишин, Ірина Богданівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів денної та заочної форм навчання напрямку «Менеджмент» / укл. : І.Б. Федишин. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. – 23 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 29-чер-2016
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Кількість сторінок: 23
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для допомоги студентам при виконанні лабораторних робіт з курсу «Електронний бізнес та електронна комерція». У методичних вказівках містяться короткі теоретичні відомості, необхідні при виконанні лабораторних робіт, завдання для виконання лабораторних робіт. Рекомендовано для студентів денної та заочної форм навчання напрямку «Менеджмент» з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17280
Власник авторського права: © Федишин І.Б., 2016
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора