Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16520

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБачинський, Ю.uk
dc.contributor.authorBachynskyi, Y.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2016uk
dc.date.accessioned2016-05-29T03:18:06Z-
dc.date.available2016-05-29T03:18:06Z-
dc.date.created2016-04-20uk
dc.date.issued2016-04-20uk
dc.identifier.citationБачинський Ю. Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях / Бачинський Ю. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 19-20. — (Секція:Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16520-
dc.format.extent19-20uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"uk
dc.subjectекстрагуванняuk
dc.subjectдубильні речовиниuk
dc.subjectextractionuk
dc.subjecttanninsuk
dc.titleОсобливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіяхuk
dc.title.alternativeSpecific aspects of target components extraction from plant raw material in food and pharmaceutical technologiesuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc665.3uk
dc.identifier.citationenBachynskyi Y. (2016) Osoblyvosti vyluchennia tsilovykh komponentiv z roslynnoi syrovyny v kharchovii i farmatsevtychnii tekhnolohiiakh [Specific aspects of target components extraction from plant raw material in food and pharmaceutical technologies]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 19-20 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul’uj National Technical Universityuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage19uk
dc.citation.epage20uk
dc.citation.conferenceⅨ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.