Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16089

Назва: Розробка технології фруктових дієтичних консервів
Автори: Мельнічук, О.
Гащук, О.
Сторожук, В.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Мельнічук О. Розробка технології фруктових дієтичних консервів / О. Мельнічук, О. Гащук, В. Сторожук // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 219. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).
Bibliographic description: Melnichuk O., Hashchuk O., Storozhuk V. (2008) Rozrobka tekhnolohii fruktovykh diietychnykh konserviv. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 219 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
Конференція/захід: Ⅻ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 14-тра-2008
Дата внесення: 24-тра-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
УДК: 65.53.03
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 219
Початкова сторінка: 219
Кінцева сторінка: 219
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16089
ISBN: 966-305-007-7
Власник авторського права: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.