Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15407

Назва: Дослідження вмісту білкової пилюки в сироватці при виробництві білкових продуктів на підприємствах нашого регіону
Автори: Кравець, О.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Кравець О. Дослідження вмісту білкової пилюки в сироватці при виробництві білкових продуктів на підприємствах нашого регіону / Кравець О. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 156. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Kravets O. (2005) Doslidzhennia vmistu bilkovoi pyliuky v syrovattsi pry vyrobnytstvi bilkovykh produktiv na pidpryiemstvakh nashoho rehionu. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 156 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 20-кві-2005
Дата внесення: 29-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TDTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 20-21 квітня 2005 року
20-21 April 2005
УДК: 621.326
Діапазон сторінок: 156
Початкова сторінка: 156
Кінцева сторінка: 156
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15407
ISBN: 966-636-001-2 6
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.