Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14745

Назва: Вимоги до сировини при виробленні сиру
Автори: Пономар, Н. М.
Приналежність: Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Пономар Н. М. Вимоги до сировини при виробленні сиру / Пономар Н. М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 292. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Ponomar N. M. (2009) Vymohy do syrovyny pry vyroblenni syru. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 292 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2009
Дата внесення: 15-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
УДК: 546
Діапазон сторінок: 292
Початкова сторінка: 292
Кінцева сторінка: 292
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14745
Перелік літератури: 1.Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах. Київ, 2008, 575с.
2. Технология молока и молочных продуктов (под ред. Твердохлебова Г.В.) Агрохимиздат,1991, 483 с.
References: 1.Tovazhnianskyi L.L., Bukhkalo S.I. Kharchovi tekhnolohii u prykladakh i zadachakh. Kyiv, 2008, 575p.
2. Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktov (ed. Tverdokhlebova H.V.) Ahrokhimizdat,1991, 483 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.