Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14741

Назва: То що ж їсти?
Автори: Мота, О.
Приналежність: Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мота О. То що ж їсти? / Мота О. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 288. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Mota O. (2009) To shcho zh yisty?. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 288 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2009
Дата внесення: 15-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
УДК: 546
Діапазон сторінок: 288
Початкова сторінка: 288
Кінцева сторінка: 288
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14741
Перелік літератури: 1. А.Д. Мильськая «Исцеляющие продукты», Харьков «Фолио», Ростов-на-Дону «Феникс», 1998.
References: 1. A.D. Milskaia "Istseliaiushchie produkty", Kharkov "Folio", Rostov-na-Donu "Feniks", 1998.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.