Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14471

Titre: Вдосконалення конструкції шлюзового затвора систем пневмотранспортування сипких продуктів на борошномельних підприємствах
Auteur(s): Кузьмук, Ю.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Кузьмук Ю. Вдосконалення конструкції шлюзового затвора систем пневмотранспортування сипких продуктів на борошномельних підприємствах / Кузьмук Ю. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 18. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kuzmuk Iu. (2009) Vdoskonalennia konstruktsii shliuzovoho zatvora system pnevmotransportuvannia sypkykh produktiv na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 18 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Date de publication: 23-avr-2009
Date of entry: 15-mar-2016
Editeur: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 621.867.81.068.5
Page range: 18
Start page: 18
End page: 18
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14471
Content type: Article
Collection(s) :Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.