Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14464
| Назва: | Розробка технології напівфабрикату з продуктів переробки сої |
| Автори: | Дріждж, Д. М. |
| Приналежність: | Донецький національний університет економіки та торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
| Бібліографічний опис: | Дріждж Д. М. Розробка технології напівфабрикату з продуктів переробки сої / Дріждж Д. М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 11. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description: | Drizhdzh D. M. (2009) Rozrobka tekhnolohii napivfabrykatu z produktiv pererobky soi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 11 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Конференція/захід: | Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Том: | 1 |
| Дата публікації: | 23-кві-2009 |
| Дата внесення: | 15-бер-2016 |
| Видавництво: | ТДТУ TSTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 23-24 квітня 2009 року 23-24 April 2009 |
| УДК: | 641.1.002.6 519.246 |
| Діапазон сторінок: | 11 |
| Початкова сторінка: | 11 |
| Кінцева сторінка: | 11 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14464 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.