Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14385

Tytuł: Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum
Authors: Саббагі, Ф.
Akcesoria: Національний технічний університет України «КПІ»
Cytat: Саббагі Ф. Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum / Саббагі Ф. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Sabbahi F. (2008) Protyrakovi vlastyvosti yohurtu, zbahachenoho Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 226 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 17-kwi-2008
Date of entry: 15-mar-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
UDC: 579.864.1
615.331
Zakres stron: 226
Główna strona: 226
Strona końcowa: 226
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14385
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2008)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi