Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14380

Tittel: Якість та безпека харчових продуктів
Authors: Колько, Ю.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Колько Ю. Якість та безпека харчових продуктів / Колько Ю. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 221. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Kolko Iu. (2008) Yakist ta bezpeka kharchovykh produktiv. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 221 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Utgivelsesdato: 17-apr-2008
Date of entry: 15-mar-2016
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
UDC: 636.2
Page range: 221
Start page: 221
End page: 221
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14380
Content type: Article
Vises i samlingene:Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2008)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright