Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14176

Назва: Дослідження режимів процесу різання хліба
Автори: Максимчук, А.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Максимчук А. Дослідження режимів процесу різання хліба / Максимчук А. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 17. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Maksimchuk A. (2008) Doslidzhennia rezhymiv protsesu rizannia khliba. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 17 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 17-кві-2008
Дата внесення: 15-бер-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
УДК: 664.656
Діапазон сторінок: 17
Початкова сторінка: 17
Кінцева сторінка: 17
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14176
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.