Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/139

Titre: Структура та інформаційна параметризація бази даних електроспоживання навчального закладу
Autre(s) titre(s): Structure and informational parameterization of educational establishment’s data base of electric consumption
Auteur(s): Марценко, Сергій Володимирович
Marcenko, S.
Bibliographic description (Ukraine): Марценко С. Структура та інформаційна параметризація бази даних електроспоживання навчального закладу // Вісник ТДТУ. – 2008. - Том 13. - №4. – ст.. 177-182. – (математичне моделювання. математика. фізика).
Date de publication: 4-nov-2008
Date of entry: 3-fév-2009
Editeur: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Mots-clés: математичне моделювання
математика
фізика
mathematics
mathematical modeling
physics
Résumé: У роботі обґрунтовано структуру бази даних електроспоживання навчального закладу та проведено її інформаційну параметризацію на базі використання апаратно-програмного комплексу. Розроблено і реалізовано синхронізацію роботи апаратних та програмних засобів комплексу спостереження для вирішення задач вимірювання даних електроспоживання. Створена база даних використовується для проведення статистичної обробки збережених параметрів процесу електроспоживання та створення програмних засобів його комп’ютерного моделювання з врахуванням різноманітних факторів, що впливають на даний процес.
In the article the structure and informational parameterization of establishment’s data base of electric consumption is substantiated and its informational parameterization is conducted on the basis of usage of hardwarily-programmatic complex. The synchronization of hardwarily-programmatic means of the observation complex for solving the tasks of consumption data base measurements is worked out and implemented.
URI/URL: http://dspace.tstu.edu.ua/handle/123456789/139
Content type: Article
Collection(s) :Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 4



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.