Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13391

Titel: Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв
Autor(en): Гарельчик, Д.
Affiliation: Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Гарельчик Д. Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв / Гарельчик Д. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Harelchik D. (2012) Analiz sposobiv ta obladnannia elektrokontaktnoi obrobky u haluzi kharchovykh vyrobnytstv. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 35 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Erscheinungsdatum: 19-Apr-2012
Date of entry: 10-Mär-2016
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 664.951
Page range: 35
Start page: 35
End page: 35
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13391
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.