Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11530
Назва: | Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів |
Автори: | Левківська, Т. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Левківська Т. Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів / Левківська Т. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 346. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Levkivska T. (2010) Shliakhy pokrashchannia yakosti sokiv ta sokovmisnykh produktiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 346 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Конференція/захід: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 22-кві-2010 |
Дата внесення: | 18-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 квітня 2010 року 22-23 April 2010 |
УДК: | 624.8 |
Діапазон сторінок: | 346 |
Початкова сторінка: | 346 |
Кінцева сторінка: | 346 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11530 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.