Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11217

Назва: Удосконалення обладнання для розділення суспензій крохмального вирорбництва
Автори: Кузь, І.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Кузь І. Удосконалення обладнання для розділення суспензій крохмального вирорбництва / Кузь І. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 33. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Kuz I. (2010) Udoskonalennia obladnannia dlia rozdilennia suspenzii krokhmalnoho vyrorbnytstva. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 33 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 22-кві-2010
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
УДК: 37.23.24
637.233.68
Діапазон сторінок: 33
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11217
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.