Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10113

Назва: Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії
Автори: Філоненко, М. І.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, м. Київ
Бібліографічний опис: Філоненко М. І. Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії / М. І. Філоненко // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 374. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Filonenko M. I. (2011) Udoskonalennia tekhnolohii kotlet z vykorystanniam laminarii. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 374 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 19-кві-2011
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
УДК: 637.5
Діапазон сторінок: 374
Початкова сторінка: 374
Кінцева сторінка: 374
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10113
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Перелік літератури: 1. Корзун В.Н., Сагло В.І., Парац А.М. та ін. Харчові продукти з водоростями як засіб мінімізації дії радіації та ендемії // Проблеми харчування.- 2004.- № 1.-с.31-34.
2. Ноздрюхина Л.Р., Гринкевич Н.И. Нарушение микроэлементного обмена и пуги его коррекции.-М.:Медицина, 1980.-324с.
References: 1. Korzun V.N., Sahlo V.I., Parats A.M. and other Kharchovi produkty z vodorostiamy yak zasib minimizatsii dii radiatsii ta endemii, Problemy kharchuvannia, 2004, No 1.-P.31-34.
2. Nozdriukhina L.R., Hrinkevich N.I. Narushenie mikroelementnoho obmena i puhi eho korrektsii.-M.:Meditsina, 1980.-324p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.