Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10113
Назва: | Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії |
Автори: | Філоненко, М. І. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, м. Київ |
Бібліографічний опис: | Філоненко М. І. Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії / М. І. Філоненко // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 374. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Filonenko M. I. (2011) Udoskonalennia tekhnolohii kotlet z vykorystanniam laminarii. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 374 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 19-кві-2011 |
Дата внесення: | 16-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19-20 квітня 2011 року 19-20 April 2011 |
УДК: | 637.5 |
Діапазон сторінок: | 374 |
Початкова сторінка: | 374 |
Кінцева сторінка: | 374 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10113 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Перелік літератури: | 1. Корзун В.Н., Сагло В.І., Парац А.М. та ін. Харчові продукти з водоростями як засіб мінімізації дії радіації та ендемії // Проблеми харчування.- 2004.- № 1.-с.31-34. 2. Ноздрюхина Л.Р., Гринкевич Н.И. Нарушение микроэлементного обмена и пуги его коррекции.-М.:Медицина, 1980.-324с. |
References: | 1. Korzun V.N., Sahlo V.I., Parats A.M. and other Kharchovi produkty z vodorostiamy yak zasib minimizatsii dii radiatsii ta endemii, Problemy kharchuvannia, 2004, No 1.-P.31-34. 2. Nozdriukhina L.R., Hrinkevich N.I. Narushenie mikroelementnoho obmena i puhi eho korrektsii.-M.:Meditsina, 1980.-324p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2011v1_Filonenko_M_I-Udoskonalennia_tekhnolohii_374.pdf | 248,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2011v1_Filonenko_M_I-Udoskonalennia_tekhnolohii_374.djvu | 17,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2011v1_Filonenko_M_I-Udoskonalennia_tekhnolohii_374__COVER.jpg | 200,8 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.