Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 6762 до 6781 із 42998 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article20-кві-201625-тра-2016Виробництво біоетанолу як шлях до відродження аграрного секторуПономар, В.; Ponomar, V.
Article19-кві-201210-бер-2016Виробництво варення з томатів – перспективний напрямок в консервній промисловостіЛучків, О.
Methodical recommendationsкві-201814-тра-2018Виробництво деталей та вузлів сільськогосподарських машин. Методичні вказівки до курсового проектуванняОлексюк, Василь Петрович; Хомик, Надія Ігорівна; Бортник, Ігор Миронович
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкостіМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Article5-гру-201211-лют-2016Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2Ковальов, О.; Логвінський, Р.; Федорів, В.
Article22-вер-201626-жов-2016Виробництво органічної продукції – шлях до покращення екологічної складовоїКошкалда, Ірина; Суркова, Вікторія; Koshkalda, Iryna; Surkova, Victoriia
Article20-лис-201315-бер-2017Виробництво плодових напівфабрикатів (підварок) один із напрямів розвитку консервної промисловостіМельнічук, О.
Article12-гру-201330-жов-2014Виробництво полісолодів з використанням плазмохімічно активованої водиКовальова, О.С.; Kovalyova, O.S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацієюБілик, Ірина; Bilyk, Iryna
Article20-лис-201315-бер-2017Виробництво та використання капсульованих добрив для екологічної безпеки агросистемДанилюк, О.; Данилюк, І.
Article19-лис-20141-лют-2016Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складомГригоренко, І. А.; Лазоренко, Н. П.; Grigorenko, I. A.; Lazorenko, N. P.
Article5-гру-201211-лют-2016Виробнича логістика на підприємствах будівельної галузіКульматицька, І.; Зяйлик, М.
Conference Abstract6-гру-20229-січ-2023Виробнича модель Кобба-Дугласа, та її актуальність у сучасних економічних процесахФеньо, В.; Fenyo, V.
Learning Object12-чер-201712-чер-2017Виробнича практика. Методичні вказівки для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» та спеціальності 131 «Прикладна механіка»Капаціла, Юрій Богданович; Пилипець, Михайло Ількович; Ткаченко, Ігор Григорович; Комар, Роман Васильович
Methodical recommendations1-вер-20171-чер-2018Виробнича практика. Методичні вказівки для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».Савків, Володимир Богданович; Капаціла, Юрій Богданович; Федорів, Петро Степанович
Learning Object20171-бер-2017Виробнича практика: методичні вказівки для студентів ОКР «Бакалавр» напряму підготовки 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» зі спеціалізацією «Машини сільськогосподарського виробництва»Хомик, Надія Ігорівна; Довбуш, Анатолій Дмитрович; Довбуш, Тарас Анатолійович
Article22-кві-201020-лют-2016Виробнича програма підприємства, її зміст і завданняМоритко, Г.
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Виробничо-технічна база підприємств автомобільного транспортуДоскоч, М.; Doskoch, M. S.
Conference Abstract15-гру-20222-січ-2023Виробничі запаси підприємств харчової промисловості як об’єкт економічного аналізу та контролюГавронська, Наталія; Havronska, Natalia
Article17-кві-199528-січ-2016Виробничі потужності: проблеми теорії і практикиСтеців, Л. П.