Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Заголовки
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 19132 до 19151 із 42998
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
-
30-лис-2016
30-лис-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Інформаційні вимірювальні системи» Частина 1 (лабораторні роботи №1-4)
Литвиненко, Ярослав Володимирович
-
30-лис-2016
30-лис-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Інформаційні вимірювальні системи» Частина 2 (лабораторні роботи №5-8)
Литвиненко, Ярослав Володимирович
Laboratory Instructions
сер-2023
25-січ-2024
Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Енергетичні установки» для студентів 3 курсу (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Оробчук, Богдан Ярославович
Methodical recommendations
сер-2023
8-жов-2023
Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Системи управління електропостачанням» для студентів 5 курсу (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Оробчук, Богдан Ярославович
Methodical recommendations
чер-2023
30-чер-2023
Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Теоретичні основи електротехніки»(ч.3)
Закордонець, Володимир Савич
Methodical recommendations
чер-2023
29-чер-2023
Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Мовчан, Леонід Тимофійович
;
Лупенко, Анатолій Миколайович
Methodical recommendations
чер-2023
18-чер-2023
Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Техніка високих напруг» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Вакуленко, Олександр Олексійович
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»
Лісовська, Тетяна Олегівна
Laboratory Instructions
тра-2022
13-гру-2022
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дослідження часових характеристик неперервних лінійних систем», по курсу «Теорія автоматичного управління», для студентів 3 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
Козбур, Ігор Романович
;
Козбур, Галина Володимирівна
;
Марущак, Павло Орестович
;
Савків, Володимир Богданович
Laboratory Instructions
тра-2022
13-гру-2022
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дослідження частотних характеристик неперервних лінійних систем», по курсу «Теорія автоматичного управління», для студентів 3 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
Козбур, Ігор Романович
;
Козбур, Галина Володимирівна
;
Марущак, Павло Орестович
;
Савків, Володимир Богданович
Learning Object
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
Learning Object
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
-
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
тра-2017
18-чер-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна