Перегляд зібрання за групою - Теми bakery products

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract21-тра-201911-чер-2019Деякі аспекти діяльності хлібопекарської галузіКороткова, Надія; Галущак, Ольга Ярополківна; Korotkova, Nadia; Halushchak, Olha
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Article6-бер-20151-бер-2016Ринок хліба і хлібобулочних виробів України: стан і перспективи розвиткуКостецька, Наталія Іванівна; Kostetska, Nataliia
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хлібаКривокульська, А.; Чубик, В.; Лялик, А. Т.; Kryvokulska, A.; Chubyk, V.; Lialyk, A.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Теплові режими випікання хлібобулочних виробівПованда, М.; Povanda, M.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодомБайда, Н.; Baida, N.
Master Thesisгру-202317-січ-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan