Browsing by Subject 664.6

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article21-Oct-201416-Dec-2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article8-Oct-201521-Dec-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Article17-Nov-201624-Mar-2017Вимоги до технологічного обладнання для формування тістаРоманович, А. В.; Romanovych, A. V.
Conference Abstract22-May-201815-Jun-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Article21-May-201427-Jan-2016Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризикуТкач, Уляна; Tkach, Uliana
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Book201526-May-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Conference Abstract18-May-20171-Nov-2017Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівкамиКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Article20-Nov-201315-Mar-2017Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машинМазуранчик, С.; Ворощук, В.