การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง 664.6

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 23
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Conference Abstract11-ธัน-202424-มกร-2025Аналіз впровадження техгології вторинноїпереробки відходів пивзаводуБуцій, Б. В.; Butsy, B. V.
Conference Abstract7-ธัน-202215-กุม-2023Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробівЛупенко, Анатолій Миколайович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Вузенький, В. І.; Lupenko, A. M.; Vakulenko, O. O.; Vuzenkyi, V. I.
Article21-ตุล-201416-ธัน-2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article8-ตุล-201521-ธัน-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract24-เมษ-20251-กรก-2025Вимоги до конструкції місильних робочих органівКолцун, В.; Koltsun, V.
Article17-พฤศ-201624-มีน-2017Вимоги до технологічного обладнання для формування тістаРоманович, А. В.; Romanovych, A. V.
Conference Abstract22-พฤษ-201815-มิถ-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Article21-พฤษ-201427-มกร-2016Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризикуТкач, Уляна; Tkach, Uliana
Conference Abstract11-ตุล-201728-ตุล-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira