Browsing by Subject 658.56

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 19
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
ArticleJul-202019-Feb-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article25-Apr-201316-Feb-2016EurepGAP- європейська система оцінки якості і безпечності продуктів харчуванняГураль, І.
Article22-Apr-201020-Feb-2016Внутрішній аудит системи управління якістюБокало, Ю.
Article22-Apr-201020-Feb-2016Впровадження систем управління якістю в органах виконавчої владиКоробій, Г.
Article10-Nov-20111-Dec-2011Впровадження системи збору і аналізу витрат на якість продукції переробних підприємств: визначення економічної ефективностіТимрієнко, Ірина Юріївна; Тимриенко, Ирина Юрьевна; Tymriyenko, Iryna Yuriyivna
ArticleNov-20073-Oct-2012Віртуальне навчальне середовище у Тернопільському державному технічному університетіКоноваленко, Ігор Володимирович; Коноваленко, Игорь Владимирович; Konovalenko, Igor Volodimirovich
Article25-Apr-201316-Feb-2016Головна перевага ефективної системи забезпечення якості продукціїМакар, Н. М.
Article3-Mar-200317-Jan-2021Дистанційне навчання: від побудови моделей до генерації програмного кодуМушак, Андрій Ярославович; Провотар, О.; Mushak, A.; Provotar, O.
Article6-Apr-201722-Jun-2017Доцільність системного підходу управління якістю на підприємствіГалущак, Михайло Петрович; Дворецька, Іванна; Halushchak, Mykhaylo; Dvoretska, Ivanna
Article22-Apr-201020-Feb-2016Менеджмент якості готельних послугКозіцька, Х.