Browsing by Subject 637.5

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article6-Oct-201127-Mar-2017Management of innovation at the enterprisesKlimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н.
Article23-Apr-201526-Feb-2016Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробівГрушко, О.; Grushko, O.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article6-Oct-201127-Mar-2017Основные принципы оценки конкурентоспособности продукцииEfimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И.
Conference Abstract25-Apr-201918-Jun-2019Очистка стічних вод м’ясопереробної галузіШмагло, І.; Shmahlo, І.
Article19-Apr-201116-Feb-2016Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатівБазар, О.
Article19-Dec-201915-May-2020Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та цінаКопитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr
Article19-Apr-201116-Feb-2016Удосконалення технології котлет з використанням ламінаріїФілоненко, М. І.
Article24-Nov-20152-Dec-2015Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємствСосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина