Browsing by Subject 637.5

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 13
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article6-okt-201127-már-2017Management of innovation at the enterprisesKlimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н.
Conference Abstract11-dec-202424-jan-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A.
Conference Abstract29-sze-202225-okt-2022Вплив форми передувних баків на транспортування м’ясних продуктівБеседа, С. Д.; Литовченко, І. М.; Beseda, S. D.; Lytovchenko, I. M.
Article23-ápr-201526-feb-2016Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробівГрушко, О.; Grushko, O.
Article8-okt-201521-dec-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article6-okt-201127-már-2017Основные принципы оценки конкурентоспособности продукцииEfimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И.
Conference Abstract25-nov-202024-már-2021Особливості вакуумних ковбасних шприцівКонюкевич, В. В.; Koniukevych, V. V.
Conference Abstract25-ápr-20244-jún-2024Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництвВисочан, В.; Vysochan, V.
Conference Abstract25-ápr-201918-jún-2019Очистка стічних вод м’ясопереробної галузіШмагло, І.; Shmahlo, І.
Article19-ápr-201116-feb-2016Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатівБазар, О.