Browsing by Subject 637.5

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TypeIssue DateTitleAuthor(s)
Article6-Oct-2011Management of innovation at the enterprisesKlimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н.
Article23-Apr-2015Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробівГрушко, О.; Grushko, O.
Article8-Oct-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article6-Oct-2011Основные принципы оценки конкурентоспособности продукцииEfimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И.
Conference Abstract25-Apr-2019Очистка стічних вод м’ясопереробної галузіШмагло, І.; Shmahlo, І.
Article19-Apr-2011Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатівБазар, О.
Article19-Apr-2011Удосконалення технології котлет з використанням ламінаріїФілоненко, М. І.
Article24-Nov-2015Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємствСосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина