Konu 637.5
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 14
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Article | 6-Eki-2011 | 27-Mar-2017 | Management of innovation at the enterprises | Klimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н. |
| Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
| Conference Abstract | 29-Eyl-2022 | 25-Eki-2022 | Вплив форми передувних баків на транспортування м’ясних продуктів | Беседа, С. Д.; Литовченко, І. М.; Beseda, S. D.; Lytovchenko, I. M. |
| Article | 23-Nis-2015 | 26-Şub-2016 | Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробів | Грушко, О.; Grushko, O. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів | Белінський, О. В.; Галенко, О. О.; Belinskyi, O.; Galenko, O. |
| Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | Balotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина |
| Article | 6-Eki-2011 | 27-Mar-2017 | Основные принципы оценки конкурентоспособности продукции | Efimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И. |
| Conference Abstract | 25-Kas-2020 | 24-Mar-2021 | Особливості вакуумних ковбасних шприців | Конюкевич, В. В.; Koniukevych, V. V. |
| Conference Abstract | 25-Nis-2024 | 4-Haz-2024 | Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництв | Височан, В.; Vysochan, V. |
| Conference Abstract | 25-Nis-2019 | 18-Haz-2019 | Очистка стічних вод м’ясопереробної галузі | Шмагло, І.; Shmahlo, І. |