Перегляд зібрання за групою - Теми 35.078.7
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 16-тра-2024 | 7-чер-2024 | Важливість залучення вітчизняних бізнес-структур до вдосконалення системи антикризового управління в умовах глобальної динамічності | Янчинський, Ростислав; Панухник, Олена Віталіївна; Yanchynskyi, Rostyslav; Panukhnyk, Olena |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 12-вер-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 6-вер-2022 | “Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)” | Левик, Діана Василівна |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 8-лип-2024 | Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”) | Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 27-січ-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 16-вер-2022 | “Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус” | Гошко, Арсен Юрійович |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 27-січ-2024 | Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем») | Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana |